MARTI ISTANBUL HOTEL, PİYANİST VERDA ERMAN'I ANIYOR!

Martı Istanbul Hotel ve Lila Müzik işbirliğinde gerçekleştirilen Martı Klasikleri” klasik müzik konserleri kapsamında; 18 Aralık Perşembe akşamı ünlü piyanist Verda ERMAN'ı anma gecesi düzenlenecek.

9.12.2014 19:53:57 0
MARTI ISTANBUL HOTEL, PİYANİST VERDA ERMAN

Martı Istanbul Hotel ve Lila Müzik işbirliğinde gerçekleştirilen “Martı Klasikleri” klasik müzik konserleri kapsamında; 18 Aralık Perşembe akşamı ünlü piyanist Verda ERMAN’ı anma gecesi düzenlenecek.

 Martı Istanbul Hotel ve Lila Müzik işbirliğinde gerçekleştirilen “Martı Klasikleri” adlı klasik müzik konserleri, Martı Istanbul Hotel’de 18 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00’de dünyaca ünlü piyanist Verda ERMAN’ı anma etkinliği ile devam ediyor. Sanatçının doğum gününde gerçekleşecek anma gecesinde dostları, zamansız kaybettiğimiz sanatçıyı anlatacak.

 Klasik Müziğin Önemli İsimleri Verda ERMAN’ın sevdiği eserleri seslendirecek

Sanatçının doğum günü vesilesiyle yapılacak olan etkinliğe klasik müzik dünyasının efsane isimlerinden; Verda ERMAN ile turneler yapan keman sanatçısı Ayla ERDURAN, piyanist Ayşegül SARICA, piyanist Gülsin ONAY, piyanist ve orkestra şefi İbrahim YAZICI ve sanatçıyla son röportajı yapan piyanist Güray BAŞOL katılacak. Ünlü sanatçılar Verda ERMAN’ı kayıtları, anıları ve müzik eşliğinde anarak sanatçının sevdiği eserleri seslendirecek. Moderatörlüğünü Güray BAŞOL’un yapacağı çok özel gecede yer almak isteyen müzikseverler biletlerini Biletix’ten alabilecekleri gibi konser öncesi Martı Istanbul Hotel’den de temin edebilirler. Biletler tam 40TL, öğrenci ise 20 TL’dir.

 Lila Müzik Hakkında:

 Lila Müzik Yapım A.Ş., 1999 yılında Türk besteci ve yorumcularının eserlerini kayıt altına almak amacıyla kuruldu. Bugüne kadar, dünyada ve ülkemizde isminden övgüyle söz edilen Ayla Erduran, Gülsin Onay, Vedat Kosal, Şirin Pancaroğlu,  Borusan Quartet, Ulucan Kardeşler, Pelin Halkacı Akın, İris Şentürker, Ayşegül Kirmanoğlu, Sibel Kumru Pensel, ile Güher Süher Pekinel ile Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler projesi ve Cemal Reşid Rey’in Anısına ve İzmir Barok’un 16. Yüzyıldan 18. Yüzyılın ilk Yarısına Avrupa ve Osmanlı Saray Müzikleri  CD’lerini yayınladı.

      Martı Istanbul Hotel Hakkında:

2012 yılında kapılarını hizmete açan Martı Istanbul Hotel, Martı Grubu’nun ilk şehir oteli olma özelliğine sahip.  Alışveriş, kültür ve iş hayatının kalbi olarak nitelendirilen, aynı zamanda eğlenceli ve hareketli gece yaşantısının da merkezi olan Taksim`de yer alan Martı Istanbul Hotel, tarihi zenginliklerine yakınlığının yanı sıra, eşsiz Boğaziçi kıyılarına da kolay ve kısa ulaşım mesafesinde.

Zarafet ve şıklığın adresi Martı Istanbul Hotel 11 kata yayılmış 31’i süit olmak üzere 270 odadan oluşuyor. Lezzetli menülere sahip restoranları, konforlu odaları, geniş toplantı salonları, en üst katta yer alan olağanüstü Spa’sı ile misafirlerine lüks bir hizmet sunuyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49